Kompanija WP Distribution d.o.o. poseduje sopstveni proizvodni pogon na kome vrši proizvodnju sopstvenih proizvoda, ali i uslužnu

PROIZVODNJU ZA KLIJENTE

SHOT FOR SLIM

SHOT FOR SLIM je dodatak ishrani sa ekstraktom artičoke, biljnim ekstraktima i vitaminima namenjen je svakodnevnoj upotrebi. Bazni sastojak je ekstrakt artičoke, biljke bogate vitaminima i mineralima. Njeni aktivni sastojci - Cinarin i Caffeoil china derivati mogu pomoći u regulisanju telesne težine i smanjenju masti, sprečavaju zadržavanje tečnosti u organizmu, a samim tim doprinose detoksikaciji tela i jačanju metabolizma. Dostupan je u tri ukusa: ananas, zelena jabuka i crveno voća.

Pića sa funkcionalnim dodacima

Čajevi

ARTISHOT

ARTISHOT je dodatak ishrani za svakodnevnu upotrebu. Sa povećanim sadržajem ekstrakta artičoke, pomaže ubrzanju metabolizma. Artičoka može da pomogne u regulisanju poremećaja varenja i povišenog nivoa masti u krvi. Ona pospešuje izlučivanje štetnih tečnosti i detoksikuje celo telo.Proizvod se prodaje u tri ukusa: ananas, zelena jabuka i crvenog voća.

Pića sa funkcionalnim dodacima

Čajevi

SHOT FOR SLIM PLUS

SHOT FOR SLIM PLUS je proizvod koji ima ulogu u smanjenju telesne težine, a namenjen je svakodnevnoj upotrebi. Sadrži ekstrakt artičoke kao osnovni komponentu, a sadrži i ekstrakte pažljivo probranog bilja i vitamine. Koristi se kao dodatak ishrani sa poboljšanim dijetetskim dejstvom. Dostupan je i sa dodatkom ekstrakta zelene kafe – za dodatnu efikasnost.

Pića sa funkcionalnim dodacima

Čajevi

SLIMMING DRINK

SLIMMING DRINK je funkcionalno piće koje učestvuje u procesu gubljenja težine i detoksikacije organizma. To pomaže korisnicima da lakše dođu do željenih rezultata. Aktivni sastojak - artičoka sprečava nakupljanje masti u organizmu i na taj način vrši detoksikaciju celog tela i pomaže dobijanju željene figure.

Pića sa funkcionalnim dodacima

Čajevi

SHOT WITH ARTICHOKE

SHOT WITH ARTICHOKE je funkcionalni dodatak ishrani, piće koje sadrži aktivni sastojak biljke artičoke. Konzumira se svakodnevno, a ima funkciju u ubrzavanju metabolizma i izbacivanju neželjenih masti iz organizma. Ima ukus ananasa.

Pića sa funkcionalnim dodacima

Čajevi

COLLAGEN SHOT

COLLAGEN SHOT je dijetetski suplement koji sadrži kolagen, vitamine i cink, koji pospešuje proizvodnju kolagena u telu. Uz redovnu upotrebe, poboljšava kvalitet i ten kože. Ima osvežavajući ukus nara.

Pića sa funkcionalnim dodacima

Čajevi

TAN SHOT

TAN SHOT je dodatak ishrani obogaćen koenzimom Q-10 i vitaminima koji pomažu pri sunčanju, a imaju i negujući efekat na kožu. Sadrži vitamine A, C i E. Proizvodi se u dve varijante: Tan Shot Energy i Tan Shot sa povećanim sadržajem koenzima Q-10.

Pića sa funkcionalnim dodacima

Čajevi

COFFEE SHOT

COFFEE SHOT je dodatak ishrani sa visokim sadržajem kofeina. Postiže rezultate u veoma kratkom vremenskom periodu, izuzetno pomaže u ojačanju i stimulisanju mentalnih i fizičkih performansi. Efekat leži u energetskoj formuli i pažljivo balansiranim količinama kofeina, guarane i specijalnoj mešavini vitamina. Coffee shot pruža potrošaču dobru i aktivnu formu tokom celog dana. Dostupan je u dve verzije proizvoda sa dve različite jačine: Coffee Shot 3 Espresso i Coffee Shot 5 Espresso.

Pića sa funkcionalnim dodacima

Čajevi

MEDI CAP SHOT FOR SLIM, SHOT FOR SLIM 3.0 i SLIM DYNAMICS SHOT

Lako je postići savršenu figuru uzimajući Medi Cap Shot for Slim, Shot for Slim 3.0 ili Slim Dynamics Shot sa glukomananom! Zahvaljujući prirodnim sastojcima, pre svega glukomananu, vi kontrolišete svoj apetit i sprečavate unos viška kalorija. Aktivni sastojci povećavaju osećaj sitosti i time smanjuju količinu unete hrane. Na ovaj način, možete umanjiti unos hrane, izbegnuti prejedanje i dosledno smanjiti unos viška kalorija.

Funktionelle Getränke

Tee

NING HONG

NING HONG TEA, je dizajniran kao funkcionalno piće sa specijalno osmišljenom mešavinom sastojaka, koja je u upotrebi već decenijama u regionu Azije. Čaj ima bezbroj zdravstvenih svojstava za ljudski organizam koji mu se pripisuje od početka upotrebe čaja.
Čaj se takođe veoma često koristi u lečenju na prirodan način.
Mnoge studije su pokazale da je čaj vrlo dobar za srce, sadrži brojne antioksidanse, ima efekat jačanja imuniteta, pomaže da se smanji rizik od raka dojke, raka creva, a istovremeno deluje proaktivno protiv određenih bolesti, kao i generalno na opšte dobro.
Ning Hong čaj takođe može da pomogne u borbi protiv gojaznosti, ublažava nakupljanje masnog tkiva u telu, stimuliše imuni sistem, smanjuje verovatnoću blokade krvnih sudova, poboljšava cirkulaciju krvi kardiovaskularnog sistema, suzbija viruse, deluje protiv kožnih bolesti, herpesa, infekcije mokraćne bešike, upale pluća i snižava nivo holesterola.
Redovno konzumiranje Ning Hong čaja donosi sledeće prednosti:

- Smanjuje nivo holesterola
- Sagoreva višak masti
- Sprečava razvoj osteoporoze
- Sprečava bolesti srca
- Jača i podržava imuni sistem